Kwaliteit en
service

Koersen weet waarover het heeft als het gaat om zonwering. Sinds 1960 staat dit familiebedrijf bekend om zijn service, kwaliteit en duurzaamheid. We weten precies welke zonwering bij uw woning, restaurant of kantoor past.

Een showroom vol ideeën

In Heemskerk hebben we een grote en overzichtelijke showroom, met daarin een ruim aanbod aan producten, zodat u een goede keuze kan maken. U bepaalt zelf het product en merk maar wordt ondersteund door zeer deskundig advies.

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag van 9:00 tot 16:00 uur
Zaterdag van 10:00 tot 14:00 uur (1 maart – 31 augustus)

Adres & Contact

Lijnbaan 40
1969 NE Heemskerk

T: 0251-235382
E: info@koersenzonwering.nl

Een bedrijf met historie

Koersen Zonwering is in het jaar 1960 opgericht. Destijds is begonnen met het fabriceren van markiezen en stalen zonneschermen voor projecten en particulieren. In de loop der tijd is het assortiment uitgebreid met knikarmschermen, rolluiken, screen en buitenjaloezieën.

Ook met serre-overkappingen, terras-overkappingen, reuze parasols voor terrassen en op locaties afgestemde markiezen. Daarbij heeft de moderne techniek van elektromotoren met automatische en/of afstandbediening de aloude koord- en bandbedieningen vervangen.

Vakkundige montage

Wij hebben onze eigen montageploeg, die vakkundig is opgeleid bij onze leveranciers en tijdens speciale vakopleidingen, zo worden worden al onze  producten vakkundig gemonteerd en ingemeten.

Waar wij leveren

Wij leveren voornamelijk in Noord- en Zuid-Holland.

Voor uw terrasoverkapping zijn wij de specialist in de regio Aerdenhout, Beverwijk, Bloemendaal, Den Helder, Overveen, Haarlem, Velsen-Zuid, Akersloot, Alkmaar, Amsterdam, Assendelft, Bakkum, Bergen,  Castricum, Den Haag, Egmond, Groet, Haarlem, Heemskerk, Heemstede, Heiloo, Heerhugowaard, Hoorn, Koog aan de Zaan, Krommenie, Limmen, Oostzaan, Purmerend, Schoorl, Sint Pancras, Uitgeest, Velsen-Noord, Velsen-Zuid, Wassenaar, Westzaan, Wijk aan Zee, Wormer, Wormerveer, IJmuiden, Zaandam en Zaandijk.

Natuurlijk zijn we u ook graag van dienst indien u elders in een terrasoverkapping wenst.

Reparaties en onderdelen

Voor het snel en adequaat verhelpen van storingen aan rolluiken, zonneschermen, terras schermen, serre zonwering, markiezen en ook binnen-zonweringen bent u bij ons aan het juiste adres. Voor onderdelen bent u welkom in onze showroom.