Vrijstaande
zonwering

  • Parasols
  • Duo Schermen
  • Sunsails
  • Lamel en Vouwdak

Parasols

Onder een parasol zit u optimaal beschermd tegen de zon. Dankzij het speciale doek van onze parasols kunt u zelfs blijven zitten bij een licht zomerbuitje. Wij hebben verschillende merken en types parasols met of zonder ingebouwde verlichting. Zodra het gaat schemeren zet u deze aan en met goed gezelschap is het zo heerlijk genieten van lange zomeravonden.

Wij zijn dealer van de merken Solero, Borek, Caravitta en Schattenparadies zij maken parasols voor zowel de particuliere als de horeca sector.

Duo Schermen

Vrijstaande zonwering met 2 knikarm schermen. Het is een metalen frame met 2 zonneschermen. Ideaal om een terras van een horecazaak te beschaduwen of om een knus zitplekje te creëren in de tuin. De troeven:
Beschutting tegen de zon als u geen muur hebt om het zonnescherm aan te bevestigen.

Interessant om grote oppervlakten te overdekken. Eenvoudige elektrische bediening en verwarming en verlichting mogelijk.

Sunsails

Leveren wij in alle vormen en maten, leverbaar in diverse materialen.

Lamel en Vouwdak

Zon- en regenwering voor uw terras, zwembad of tuin. Deze flexibele overkapping beschermt in gelijke mate tegen zon en regen. Als zonnescherm biedt de overkapping perfecte, UV- on-doorlaatbare zonwering, als regendak is de overkapping bestand tegen sterke neerslag en kan zij tot windkracht 8 op de schaal van Beaufort gesloten blijven. Uitvoeringen in strak aluminium of hout. Voor zowel de particuliere als de horeca sector.


Inspiratie

Inspirerende showroom

In Heemskerk hebben we een grote en overzichtelijke showroom, met daarin een ruim aanbod aan producten, zodat u een goede keuze kan maken. U bepaalt zelf het product en merk maar wordt ondersteund door zeer deskundig advies.