Rolluik

Garagedeur

Op het gebied van vouwgordijnen is er veel mogelijk. Het advies is om op deze pagina meer informatie te vermelden over de mogelijkheden, maten en materialen van vouwgordijnen. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Winkel of woning

Rolluiken zijn in toepassing en uitvoering ontzettend veelzijdig. Behalve het weren van de zon hebben rolluiken een isolerende en inbraak vertragende functie en waarborgen ze uw privacy. Het belangrijkste onderdeel van een rolluik is het pantser dat is opgebouwd uit lamellen. De keuze van de lamel bepaalt de maatvoering van de de kast. Er is voor iedere situatie wel een specifieke productkeuze te maken! Rolluiken zijn niet langer alléén functioneel, ook aan het design is gedacht. Met meerdere kastvormen, bedieningsopties en profielkleuren van frame en lamellen kunt u alle kanten uit.

Inspiratie

Inspirerende showroom

In Heemskerk hebben we een grote en overzichtelijke showroom, met daarin een ruim aanbod aan producten, zodat u een goede keuze kan maken. U bepaalt zelf het product en merk maar wordt ondersteund door zeer deskundig advies.